Završen FIVB seminar za odbojkaške trenere

0 komentar(a)
FIVB odbojkaški seminar Level 2, Foto: OSCG
FIVB odbojkaški seminar Level 2, Foto: OSCG
Ažurirano: 13.06.2018. 10:29h

Nakon pet dana, "FIVB Level 2" seminar za odbojkaške trenere završen je sinoć u Podgorici, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore, zahvaljujući projektu Olimpijske solidarnosti, koji je odobren zahvaljujući aplikaciji Crnogorskog olimpijskog komiteta, obezbijedio sredstva za besplatno učešće na seminaru i smještaj crnogorskih odbojkaških trenera, a podršku u realizaciji ovog seminara pružilo je i Ministarstvo sporta Crne Gore.

Seminar je okupio ukupno 34 trenera iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Grčke, a FIVB predavač je bio Johan Hubner iz Austrije.

Učesnici seminara bili su Vladimir Milačić, Blažo Dobrković, Ivan Steljić, Žarko Ristoski, Nikola Masoničić, Zlatko Ćaćić, Ivica Šćekić, Antonios Tarlas, Rajko Stijaković, Darko Prebiračević, Mladen Miladinović, Ljubiša Ristić, Časlav Đurović, Nataša Marković, Ana Marković, Sonja Banićević, Dragan Nešić, Marko Radusinović, Predrag Đonović, Ana Raičević, Marko Blagojević, Balša Radulović, Nela Bicić, Zoran Vukčević, Dragan Đorđević, Ognjen Babalj, Srđan Popović, Elvir Barjamović, Aleksandar Milivojević, Marko Bagarić, Vojislav Škorić, Ivan Joksimović, Pavle Drecun, Aleksandar Tošković.

Johan Hubner, FIVB predavač, čestitao je Cvetku Pajkoviću, predsjedniku OSCG na, kako se navodi u saopštenju, odličnoj organizaciji seminara.

Pajković je čestitao svim učesnicima na velikom trudu i odličnom radu tokom seminara i poželio im da iskoriste ovaj seminar u budućem radu.

“Ovaj seminar je produkt odlične saradnje Crnogorskog olimpijskog komiteta i Odbojkaškog saveza Crne Gore. Drago mi je što ste uspješno realizovali i ovaj projekat, a COK će nastaviti i dalje da podržava ovakve događaje”, kazao je Duško Simonović, predsjednik COK-a, koji je učesnicima uručio diplome Olimpijske solidarnosti za pohađanje seminara.

Bonus video: