Marija Karan: Živim kao na filmu

ZADOVOLJNA: Marija Karan pričala o radu u Americi i kazala da bi se skinula zbog uloge
255 pregleda 4 komentar(a)
Marija Karan, Foto: UPI/Jim Ruymen
Marija Karan, Foto: UPI/Jim Ruymen
Ažurirano: 12.10.2012. 16:22h

Srpska glumica Marija Karan, koja već nekoliko godina živi i radi u Los Anđelesu, za portal net.hr pričala je o životu u Americi, privatnim i profesionalnim planovima, ali i o tome kako je raditi sa holivudskim zvijezdama Entonijem Hopkinsom (sarađivali u filmu “Obred”) i Žan Klod van Damom (partneri u ostvarenju “Weapon”).

“Bilo je super raditi sa Žan Klodom i baš sam, prije nego što sam došla u Zagreb, dobila poziv od njegovog menadžmenta, tako da je moguća još neka saradnja. On je u redu, ponekad je malo razmažen, nekad ovakav, nekad onakav, ali u globalu je jako šarmantan i duhovit. Sa druge strane, Hopkins je pomalo mudrica, tih je, prava je zvijezda, ali mislim da je njegov šarm upravo u tome”, ispričala je Marija. Ona je otkrila da je Los Anđeles grad u “kome su svi lijepi i svi mnogo vode računa o izgledu, ishrani i vježbama”.

“Los Anđeles je prilično stimulativan u tom smislu. Gdje god izađem, svi nešto trče, vježbaju... I ja mnogo radim na sebi, jako puno putujem, jer je grad ogroman i sve je nekako udaljeno. U principu, moj život u Los Anđelesu izgleda kao na filmu, u TV serijama koje gledamo. Da ne zaboravim, tu su i stalni kastinzi, sastanci sa agentom...”, ispričala je glumica. Priznala je da često dolazi u Beograd, jer se zaželi porodice i prijatelja, s obzirom “da se u Americi druži samo sa Amerikancima”.

Jedan od privatnih ciljeva joj je, dodala je, “da provede mnogo lijepog vremena sa bližnjima”, a na konstataciju novinara da bi kao profesionalni cilj mogla da navede dobijanje Oskara, uz smijeh, odgovorila: “To zvuči super, prihvatam!”.

Priznala je i da bi se za potrebe filma skinula gola. “Bih, naravno, za ulogu i umjetnost. Da mislim da je to opravdano, sigurno bih to uradila. Želim uvijek da eksperimentišem i idem dalje, da osvojim nove granice. Da mislim da to ima smisla, sigurno bih to uradila”, kazala je Karanova i rekla da, što se tiče takvih stvari, “ne dozvoljava porodici da se miješa”.

Bonus video: