Nikšić: Zaplijenjeno 3,5 kg marihuane, municija i eksploziv

Krivična prijava podnijeta je protiv M.M. (24) zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.10.2012. 10:07h

Odsjek za borbu protiv droge i krijumčarenja zaplijenio je u Nikšiću preko 3,5 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, municiju i eksploziv.

Krivična prijava podnijeta je protiv M.M. (24) zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga uz koju je predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost

"Policija je, raspolažući operativnim saznanjima i postupajući po naredbi Sudije za istragu Višeg suda u Podgorici izvršila pretres stana i drugih prostorija lociranih u Gornjem Polju- opština Nikšić, koje koristi M.M. (24) iz Nikšića. Prilikom pretresa u pomoćnom objektu je pronađena jutana vreća u kojoj se nalazilo 8 pvc pakovanja koja su sadržala oko 3,5 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana i jedna kartonska kutijica sa manjom količinom iste materije. Pronađeno je i 25 metaka različitog kalibra i sporogoreći štapin. Ličnim pretresom kod M.M. pronađeno je jedno manje pvc pakovanje koje je takođe sadržalo materiju za koju se sumnja da je marihuana", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Protiv M.M. kako se navodi, slijedi i krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Galerija

Bonus video: