U petak se dogodilo 15 saobraćajnih nezgoda na podgoričkim ulicama

Petak je počeo nesrećom na Cvijetinom brijegu u kojoj je povrijeđen radnik "Zelenila" Dejan Đukanović
125 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2012. 09:10h

Gotovo svaka raskrsnica u užem centru Podgorice u petak je bila mjesto udesa, pa su ekipe policije zabilježile najmanje 15 nezgoda tog dana.

U jutarnjim časovima teško je povrijeđen radnik “Zelenila” Dejan Đukanović (49) na Cvijetinom brijegu, a potom je oko 18 časova Majski Todorović (24), čini se samo čudom, preživio “let” svoje “honde” kod Tološke šume...

Dan očigledno “rezervisan” za udese na kraju se i okončao nezgodom - izbjegavanje jednog automobila na raskrsnici kod kafića “Mantra” na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, pola sata prije ponoći, završio se sudarom dva “renoa”.

Podgoričanin Marko Vukčević upravljajući “reno meganom” (PG-DV-877) iz pravca Bloka 5 ka centru, na raskrsnici kod “Mantre”, pokušao je da izbjegne automobil, pa je preletio razdvojno ostrvo i udario u “reno senik” (PG-DT-206), koji je bio u suprotnoj kolovoznoj traci bulevara.

Iako na prvi pogled udes nije bio žestok, ipak je reagovala ekipa Hitne pomoći koja je u Urgentni blok prebacila vozača “reno senika” Mirka Radovića, koji je nekoliko minuta bio bez svijesti.

"Radović je prilikom udara glavom udario u šoferšajbnu, a vjerovatno od siline udarca izgubio je svijest" rečeno je “Vijestima” tokom uviđaja, a očevici su ispričali da je nakon udesa uslijedila panika jer se vozač “nije pomjerao”.

Povrijeđeni Radović primljen je u bolnicu, a nakon intervencije i pregleda ljekara utvrđeno je da njegove povrede nijesu ozbiljnije prirode.

Galerija

Bonus video: