Jovana Lekić: Izbor za mis sam shvatila kao običnu modnu reviju

"Nadam se da će mi se nakon ove pobjede otvoriti mnoga vrata, jer je to veliki uspjeh za mene"
146 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 03.10.2012. 17:21h

Pobjednica takmičenja “Miss Civilisation of the World” Jovana Lekić, nedavno se vratila u Crnu Goru, iz Azerbejdžana, gdje se ovaj izbor održao.

Ona je za čitaoce ”Vijesti” otkrila kako se osjećala u trenutku kada je proglašena misicom i kakvi su planovi kada je karijera u pitanju.

"Nisam očekivala da ću pobijediti, to je bio veliki izazov za mene, zato što je to bilo prvo takmičenje na kojem sam učestvovala. U trenutku proglašenja sam bila presrećna i veoma zbunjena, zaista to nisam očekivala, jer je bilo prelijepih djevojaka", ispričala je Lekić.

Ona dodaje da je sada veoma zadovoljna, jer je svjesna kakve prednosti joj može donijeti ovaj uspjeh.

"Nadam se da će mi se nakon ove pobjede otvoriti mnoga vrata, jer je to veliki uspjeh za mene i moju agenciju", kaže ova manekenka i dodaje da treme na takmičenju nije bilo.

"Baš nisam imala tremu. Shvatila sam to kao običnu modnu reviju na kojoj ću da prošetam i reklamiram odjeću i obuću", iskrena je ona.

Jovana Lekić sa ostalim djevojkama iskoristila je priliku da bliže upozna Bakuu i ostale gradove Azerbejdžana.

"Imalo sme vremena za razgledanje grada i svakoga dana smo šetale po Bakuu i manjim obližnjim gradovima. Grad je prelijep, veoma mi se svidio i oduševljena sam. Građevine su prelijepe, marina takođe", prisjetila se Lekić.

Kao najljepšoj djevojci ovog takmičenja pripala joj je nagrada u iznosu od 5.000 eura.

"Još nisam odlučila šta ću učiniti sa nagradom, ali jedan dio ću sigurno ostaviti za putovanja koja mi sada slijede, jer se nadam da ću sada imati više ponuda za rad u modelingu", kazala je ona.

Prema riječima vlasnice agencije “National Style”, Nine Stanišić, njena manekenka je već dobila ponude za rad u Turskoj i Kini.

"Jovana se izuzetno dobro snašla u Bakuu. Posebno sam zadovoljna što su je organizatori svo vrijeme hvalili kako je vaspitana, odgovorna i kulturna", kazala je ona.

Njena agencija za takmičenja je pripremala i djevojke koje nisu iz Crne Gore, a koje su takođe ostvarile značajan uspjeh. Veliki broj ljepotica pod okriljem ove agencije, je dobilo ponude za rad u Italiji, Turskoj i Kini.

Bonus video: