Motociklista iz Švedske stradao kod Žabljaka

Pored puta nema izraženijeg kanala već je vidljiva neznatna devijacija na ravnom livadskom prostoru
88 pregleda 2 komentar(a)
Motocikl Švedska, Foto: Obrad Pješivac
Motocikl Švedska, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 24.09.2012. 15:17h

Motociklista iz Švedske, čiji se identitet još uvijek ne zna, poginuo je a njegova saputnica povrijeđena, nakon što su pali sa motocikla oko 15 časova na putu Žabljak Plužine u mjestu Smrčevo brdo, na ulazu u masiv Durmitora.

Nezgoda se dogodila na potpuno pravom putu sa asfaltnom podlogom, a motocikl kojim je upravljao nastradali turista kretao se poslednji u koloni od četiri motocikla iz te države.

Motocikl se nakon skretanja sa puta zaustavio na putnom pojasu. Pored puta nema izraženijeg kanala već je vidljiva neznatna devijacija na ravnom livadskom prostoru. Na mjestu nesreće vidljivi su djelovi motocikla.

Stradali turista prevezen je u mrtvačnicu a njegova saputnica u žabljačku zdravstvenu ustanovu. Ljekar hitne pomoći dr. Snežana Grbović kaže da je pacijentkinja zbog kontuzija grudnog koša upućena na hiruško odjeljenje bolnice u Pljevljima i da nije u životnoj opasnosti.

Lice mjesta obezbjeđuju pripadnici policije. Kako bi počeo uviđaj očekuje se dolazak Osnovnog državnog tužioca iz Pljevalja.

Bonus video: