Pobjede Luke Bar i Radničkog na startu "Port kupa"

Odbojkašice Luke Bar i kragujevačkog Radničkog pobjedama su otvorile nastup na tradicionalnom, 19. po redu međunarodnom turniru “Port kup”
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.09.2012. 19:36h

Odbojkašice Luke Bar i kragujevačkog Radničkog pobjedama su otvorile nastup na tradicionalnom, 19. po redu međunarodnom turniru “Port kup”, koji se od danas do nedjelje održava u barskoj “Topolici”.

Radnički je opravdao ulogu favorita u duelu sa ekipom Galeba, sa maksimalnih 3:0, nakon svega 56 minuta efektivne igre. Kragujevčanke su od samog starta imale su potpunu kontrolu u meču uz odličan servis, dobro ih je služio i blok, tako da se nijednog trenutka nije postavilo pitanje o konačnom pobjedniku.

Ni u drugom meču prvog kola nije bilo iznenađenja. Za 59 minuta igre očigledno iskusnije odbojkašice Luke Bar uspjele su da savladaju kadetsku reprezentaciju Crne Gore sa 3:0 (25:14, 25:16, 25:20), koja je nešto jači otpor pružila u trećem setu.

Sjutra, drugog dana turnira, od 17 časova igraju Radnički i kadetska reprezentacija Crne Gore, dok se od 19 časova igra gradski derbi između Luke Bar i Galeba.

Galeb – Radnički (Kragujevac) 0:3 (25:11, 25:13, 25:16)

Bar – Dvorana: “Topalaca”. Gledalaca: oko 100. Sudije: Mandić i Plamenac (Crna Gora).

Radnički Kragujevac: Nenadović, Radašinović, Fraitović, Stevanović, Marisavljević, Kocić, Banović, Paunović, Spasojević, Čedić, Draksimović, Alimpijević.

Galeb: Milićević, Tičić, Masoničić, Rosić, Nikolić, Vojinović, Drešić, Vujadinović, Kojičić, Milić, Bakić, Đurović.

Luka Bar – Kadetska reprezentacija Crne Gore 3:0 (25:14, 25:16, 25:20)

Bar – Dvorana: “Topalaca”. Gledalaca: oko 100. Sudije: Plamenac i Lečić (Crna Gora).

Luka Bar: Rosić, Perović, Joksimović, Vuković, Hadžisalihović, E. Milivojević, Vujanović, Vukosavović, N. Milivojević.

Kadetska reprezentacija Crne Gore: Mandić, Dukić, Bajraktarević, Pejović, Matanović, Budrak, Janjević, Mrvaljević, Đonović, Cenović, Vujošević.

.

Bonus video: