Berane: Djevojka stradala u jezeru

Stradala Verica Mijović (24). Za upravljačem vozila bio Dragić Vukašinović (30). On i dvoje saputnika u automobilu, Stefan Tmušić (19) i Rada Ralević (27) prošli bez povreda
504 pregleda 3 komentar(a)
Berane, Foto: Panoramio.com
Berane, Foto: Panoramio.com
Ažurirano: 20.09.2012. 01:08h

Verica Mijović (24) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se 19. septembra oko 23.15 dogodila na magistralnom putu Berane - Buče.

Stradala Mijović bila je saputnik u audiju registarskih oznaka BA AB931, koji je, iz za sada neutvrđenih razloga sletio u manje jezero iznad beranskog Ribnjaka u mjestu Buče.

Za upravljačem audija bio je Dragić Vukašinović (30). On i dvoje saputnika u automobilu, Stefan Tmušić (19) i Rada Ralević (27) prošli su bez povreda.

Automobil se kretao zaobilaznicom iz pravca grada prema Buču. U blizini Motela “Buče”, u oštroj desnoj krivini produžio je i sletio u jezerce sa lijeve strane puta.

Policajci koji su sinoć sa Osnovnim državnim tužiocem radili uviđaj kazali su “Vijestima” da je automobil saobraćajne policije bio parkiran u blizini, tako da su policajci odmah došli i vadili putnike iz automobila.

Do poginule Mijović koja se najvjerovatnije udavila u automobilu zarobljenom u jezeru, policija je poslednja došla.

“Da nije bilo policije i slučajnih prolaznika - vozača najvjerovatnije bi se svo četvoro udavilo. Stradalu djevojku posljednju smo vadili iz kola. Uzrok njene smrti znaće se nakon obdukcije”, rečeno je sinoć “Vijestima”.

U krvi Vukašinovića nije bilo tragova alkohola. Uzrok nesreće znaće se nakon vještačenja.

Bonus video: