Policija u Nikšiću zaplijenila 100 gr heroina

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv M.M. (50), zbog osnovane sumnje, da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
91 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 13.09.2012. 10:20h

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenja, uhapsili su M.M. (50) iz Nikšića, zbog postojanja osnova sumnje, da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je, 12. septembra, postupajući po naredbi Sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretres kuće i pomoćnih objekata koje u Morakovu- opština Nikšić, koristi M.M. Pretresom kod M.M. je pronađena pvc kesa sa 9 manjih ručno pravljenih pakovanja, koja su sadržala materiju, za koju se sumnja, da je opojna droga heroin, dok je u njegovoj neposrednoj blizini pronađena i torbica sa dva pvc pakovanja sa istom materijom, jedna digitalna vaga za precizno mjerenje, metalna kašika, makaze, upaljač i više praznih pvc kesica", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pretresom stare i napuštene porodične kuće M.M., policija je, u zidu, pronašla staklenu teglu u kojoj se nalazilo jedno pvc pakovanje sa materijom za koju se takođe sumnja da je heroin.

Ukupna količina pronađene materije, kako je saopšteno, je oko 100 grama i ona će biti poslata na vještačenje u Forenzički centar.

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv M.M., zbog osnovane sumnje, da je izvršio pomenuto krivično djelo.

Galerija

Bonus video: