Navike parova koje nerviraju samce

Definitivno jedna od stvari koja vas može svrstati na listu iritantnih. Šta je s onima koji mogu da pričaju o svemu ostalome osim o svojoj djeci?
1 komentar(a)
Ažurirano: 18.08.2012. 14:10h

Evo šta najviše nervira samce i ove druge kada su neki parovi u pitanju, možda nešto uzmete u obzir i potrudite se da ne završite na listi najnapornijih parova:

One "Mi" situacije

Ovo iritira čak i neke od onih koji su u srećnom braku. Nemojte pogršno da shvatite, ovo "mi" je u stvari totalno cool kada se radi o nečemu što se tiče vas oboje ili nečega što ste zajedno uradili. Ali, ako insistirate na "mi" kada bi puno prikladnije bilo "ja" ili "on", e to je već nešto drugo. Zašto to uopšte ljudi rade? Pod a.) Odrekli su se svake individualnosti i pod b.) Koriste svaku moguću priliku da drugima stave pod nos da imaju nešto što samci nemaju?

Priče o djeci

Definitivno jedna od stvari koja vas može svrstati na listu iritantnih. Šta je s onima koji mogu da pričaju o svemu ostalome osim o svojoj djeci? Neki vaši prijatelji su samci možda i prihvatili ono "mi" i pomislili su da ne može gore i onda je stigla beba... I sad samo slušaju o svim slatkim, brilijantnim i nevjerovatnim stvarima koje imaju veze s djecom. Dok roditelji završe elaboriranje o svom savršenom djetetu, možda i ostane nešto malo vremena za teme odraslih ljudi...

Sve rade zajedno

Neki parovi su toliko nerazdvojni da čak i kupatilo dijele na način na koji nikad ni sa kim ne bi trebalo da se dijeli. Ovo prijateljima može da bude u toliko iritantnije zato jer je vjerovatno da takvi parovi dijele i one "najprljavije" i povjerljive tajne iz njihovih života.

Traženja partnera za prijatelje

Najveća razlika između parova i samaca je u tome što ovi drugi nikada neće pokušati da vas spoje s nekom osobom zato jer smatraju da ste očajni zato što ste sami. Ako ste sami i zadovoljni s tim statusom onda vjerovatno morate da podnosite puno situacija u kojima pokušavaju da vam nađu srodnu dušu, prenosi Magazin.

Razbacivanje sa nadimcima

Čak i neki prihvatljivi nadimci nijesu prihvatljivi u svim situacijama. Takve je stvari bolje zadržati za privatne situacije. Možda je vama to slatko, ali singl prijateljima ide prije svega na živce.

Bonus video: