Medalja slavljena do kasno u noć, sjutra doček olimpijaca

Naše zlatne djevojke nam neće donijeti zlato, ali hoće prvu medalju u istoriji nastupa Crne Gore na olimpijadama
69 pregleda 20 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2012. 12:18h

Veliki uspjeh naših rukometašica su znali da proslave širom Crne Gore.

Pozivamo čitaoce portala "Vijesti" da nam pošalju slike sa proslave u svojim gradovima na e-mail: reporter@vijesti.me

Naše zlatne djevojke nam neće donijeti zlato, ali hoće prvu medalju u istoriji nastupa Crne Gore na olimpijadama.

Praćenje utakmice na video bimu na glavnom trgu u Podgorici nije omela ni povremena kiša, a atmosfera je bila spektakularna.

Okupljeni su zajedno pratili vrlo uzbudljivu utakmicu, nakon koje je uslijedilo veliko slavlje koje se preselilo na ostale ulice Podgorice.

Neki su čak završili u fontani, a mnogi su do kasno u noć automobilma kružili gradom mašući crnogorskim zastavama i slaveći veliki podvig.

Sudeći po atmosferi koja je vladala sinoć, građani će uzvratiti uslugu našim sportistima i prirediti im spektakularni doček u ponedjeljak.

Doček uz Perper, Đuričića...

Svečani doček crnogorskih olimpijaca biće održan sjutra na podgoričkom Trgu Republike, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Početak manifestacije zakazan je za 23 sata, a dolazak olimpijaca iz Londona na podgoriočki aerodrom očekuje se poslije ponoći.

Predviđeno je da se na aerodromu održi konferencija za novinare, nakon čega će olimpijci otvorenim autobusima doći na trg.

U programu manifestracije učestvovaće grupa Perper, učesnici televizijskog serijala Let ka zvijezdama i bubnjar Dragoljub Đuričić.

Organizator dočeka je COK u saradnji sa državnim institucijama, sponzorima i poslovnim partnerima.

Galerija

Bonus video: