Spuž: Sa maloljetnim sinovima za noć ukrao dvije tone lubenica

Đurović, koji živi od poljoprivrede, policiji je prijavio da je prije dva dana pošao na imanje koje iznajmljuje da bi na njemu sadio lubenice i zatekao praznu poljanu
98 pregleda 12 komentar(a)
lubenica, Foto: Luka Zeković
lubenica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 03.08.2012. 16:13h

S. L. (42) iz Spuža uhapšen je jer je sa dva maloljetna sina i njihova dva maloljetna druga Spužaninu Goranu Đuroviću ukrao je oko dvije tone lubenice za jedno veče, rečeno je “Vijestima” u policiji.

Đurović, koji živi od poljoprivrede, policiji je prijavio da je prije dva dana pošao na imanje koje iznajmljuje da bi na njemu sadio lubenice i zatekao praznu poljanu.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je saslušavala oko 20 mještana i posle par sati privela S.L. i maloljetnike koji su krali sa njim.

Dvojica od njih, jedan sin S.L. i njegov drug stariji su maloljetnici i protiv njih će u redovnom postupku biti podnijeta krivična prijava, a druga dvojica su krivično neodgovorni, jer su mlađi maloljetnici.

Prema nezvaničnim informacijama S.L. je sa četvoricom maloljetnika u noći između 30. i 31. jula sa Đurovićevog imanja ukrao lubenice i prodao ih na teritoriji crnogorskog primorja.

Protiv Spužanina je zbog krađe podnijeta krivična prijava.

Bonus video: