Predsjednik COK-a u posjeti sportistima

Podizanje crnogorske zastave u Olimpijskom selu – takozvana ceremonija dobrodošlice - zakazano je za sjutra u 11.30 časova.
1 komentar(a)
Ažurirano: 27.07.2012. 14:38h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

London - Predsjednik COK-a Dušan Simović posjetio je juče Olimpijsko selo. Simonović je prvi put bio u crnogorskom paviljonu, zadovoljan je onim što je vidio...

“Vidim da je atmosfera dobra među sportistima i u našem bloku, vjerujem da nas neće napuštati do kraja Igara. I ekipa COK-a koja im pruža logističku podršku radi kako treba, volonteri su veoma ljubazni i predani. Sve je, dakle, u najboljem redu”, kazao je Simonović.

Igre se otvaraju sjutra, takmičenja počinju dan kasnije, tako da su u toku protokolarne aktivnosti.

Danas u London stiže državna delegacija – predsjednik Crne Gore Filip Vujanović i predsjednik Vlade Igor Lukšić, koji će sa ostalim državnicima biti gosti kraljice Elizabete.

Podizanje crnogorske zastave u Olimpijskom selu – takozvana ceremonija dobrodošlice - zakazano je za sjutra u 11.30 časova.

“To su stvari koje prethode Igrama, a koje su sastavni dio ove svetkovine. Ipak, mislim da svi jedva čekamo da takmičenja počnu, da sportisti preuzmu riječ, a ja sam siguran da će naši predstavnici imati šta da kažu”, istakao je Simonović.

Bonus video: