Policija od Kujevića (27) i Kukaja (30) iz Plava oduzela 10 kg skanka

Policija osnovano sumnja da je zaplijenjena količina narkotika bila pripremljena za dalje krijumčarenje
145 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 22.07.2012. 14:55h

Službenici Uprave policije su zaplijenili oko 10 kilograma opojne droge skank i uhapsili Aida Kujevića (27) i Ilira Kukaja (30) iz Plava, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge Berane, Bijelo Polje i Pljevlja su 21. jula u ranim jutarnjim časovima kontrolisali lica A.K, koje je upravljalo putničkim motornim vozilom "VW-Pasat", i I.K, koje je upravljalo putničkim motornim vozilom "Citroen", na putnom pravcu Plav – Gusinje, i izvršili pregled putničkih motornih vozila.

Prilikom izvršenog pregleda, u putničkom motornom vozilu "Citroen"' pronađeno je 11 PVC pakovanja u kojima se nalazilo oko 10 kilograma skanka.

Policija osnovano sumnja da je zaplijenjena količina narkotika bila pripremljena za dalje krijumčarenje.

Kujević i Kukaj su privedeni Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju uz krivičnu prijavu da su, kako se osnovano sumnja, počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga,navodi se u saopštenju policije.

Galerija

Bonus video: