Na putu Tivat-Radovići poginuo Jovo Romić (62)

Romić je od zadobijenih povreda stradao na licu mjesta, a njegovo tijelo iz uništenog automobila izvadili su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Krtoli”
69 pregleda 0 komentar(a)
policija, Foto: Uprava policije
policija, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 06.07.2012. 13:36h

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 13.30 sati dogodila na lokalnom putu Tivat-Radovići na Obali Djuraševića u Krtolima kod Tivta, poginuo je Jovo Romić (62) iz Beograda.

Romić se svojim „jugom“ (BG 120 WI) direktno sudario sa kamionom nikšićke firme „VH Montenegro“ (NK AP 150) kojim je upravljao Slavko Ćeranić.

Vozač kamiona je u udesu zadobio lakše ozljede, a prema kazivanju očevidaca pokojni Romić koji se jugom kretao iz pravca Radovića ka Tivtu, prešao je na kolovoznu traku kojom se u suprotnom smjeru kretao kamion i podletio pod njega.

Romić je od zadobijenih povreda stradao na licu mjesta, a njegovo tijelo iz uništenog automobila izvadili su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Krtoli” koji su koristili specijalni alat da poginulog izvuku iz gomile zgužvanog lima.

Uvidjaj na mjestu nesreće obavio je osnovni državni tužilac iz Kotora Boris Savić sa ekipom saobraćajne policije Tivat, a naložena je obdukcija tijela poginulog Romića.

Zbog udesa i uviđaja je saobraćaj na lokalnom putu za Radovića jedno vrijeme bio zaustavljen.

Bonus video: