Lazar Ljumović opet na meti "bombaša"

U eksploziji nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena materijalna šteta na jednom dijelu auta
1156 pregleda 10 komentar(a)
Lazar Ljumović audi, Foto: Vesko Belojević
Lazar Ljumović audi, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.06.2012. 10:30h

Dva nepoznata muškarca postavila su 20. juna ujutru oko 4.20 časova bombu pod "audi" Podgoričanina Lazara Ljumovića, bivšeg suvlasnika noćnog kluba "Riter" ispred jedne od stambenih zgrada u kojoj živi, u podgoričkom naselju Zagorič, saznaju "Vijesti" iz podgoričke policije.

U eksploziji koja se dogodila 20. juna u zoru oko pet časova nije bilo povrijeđenih, ali pričinjena je materijalna šteta na jednom dijelu auta.

"Kamere koje su se nalazile u blizini automobila, snimile su dva muškarca kako se udaljavaju sa lica mjesta, nakon što su postavili eksplozivnu napravu pod "audi" registarskih oznaka "PGDU722", kazao je Ljumović.

On je dodao da nije vlasnik "audija" pod koji je bila postavljena bomba.

"Automobil nije moj, vodi se na Rokšped. Uzet je na lizing, a osoba koja ga je uzela na lizing živi u inostranstvu", rekao je Ljumović.

On tvrdi da ne zna ko bi mogle da budu osobe koje su postavile bombu.

Bomba, koja je bila bačena na porodičnu imovinu Ljumovića prije više od šest mjeseci, završila je na krovu kuće i pričinila manju štetu

"Ni sa kim nisam u svađi. Normalno svaki dan sa suprugom šetam gradom. Ako bi neko kojim slučajem imao nešto protiv mene, lako bi me mogao naći. Zato mislim da je ovo samo djelo neke ljubomorne osobe", kazao je Ljumović.

Iz podgoričke policije su kazali da su tragovi sa lica mjesta odnijeti na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Automobil pod koji je bila postavljena eksplozivna naprava odvezen je na parking PJ Podgorica, kako bi ga vještaci detaljno pregledali.

Bomba, koja je bila bačena na porodičnu imovinu Ljumovića prije više od šest mjeseci, završila je na krovu kuće i pričinila manju štetu.

Izvor "Vijesti" iz policije kazao je tada da je tokom dana nakon eksplozije na informativni razgovor privedeno više osoba, ali niko nije zadržan.

Bonus video: