Trenerska komisija Džudo saveza odbila ostavku selektora

Petrov je u utorak u pismu Upravnom odboru i Stručnom savjetu Džudo saveza objavio da podnosi ostavku na mjesto nacionalnog trenera reprezentacije Crne Gore
50 pregleda 2 komentar(a)
Danilo Pantić, Giorgi Petrov, Nikola Gardašević, Foto: Džudo savez Crne Gore
Danilo Pantić, Giorgi Petrov, Nikola Gardašević, Foto: Džudo savez Crne Gore
Ažurirano: 25.05.2018. 13:16h

Stručno-trenerska komisija (STK) Džudo saveza nije usvojila ostavku nacionalnog trenera Georgija Petrova, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da je STK podržala Petrova u nastojanjima da se ostvari što bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu, koje će od 20. do 27. septembra biti održano u Bakuu.

"STK je većinom glasova zaključila da je Petrov od početka angažmana pokazivao punu odgovornost na mjesto nacionalnog trenera, prije svega ozbiljnim i profesionalnim pristupom trenažnom procesu reprezentativaca, o čemu govori i evidentan skok crnogorskih takmičara na rang listi. Nadamo se da e taj napredak biti nastavljen i da će biti krunisan na SP u bakuu", piše u saopštenju STK.

Petrov je u utorak u pismu Upravnom odboru i Stručnom savjetu Džudo saveza objavio da podnosi ostavku na mjesto nacionalnog trenera reprezentacije Crne Gore.

Petrov je, obrazlažući odluku, naveo da da je u ratu koji se vodi protiv Saveza, reprezentacije i njega lično, postalo nemoguće raditi i očekivati bilo kakav rezultat.

Bonus video: