Ekipa filma Montevideo ponovo na Tenerifama

Kako “Vijesti” saznaju, u drugom dijelu filma i serijala biće novih uloga, pa će se Tirketu i Moši pridružiti Dragan Nikolić, ali i nekoliko španskih glumaca
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2012. 17:56h

Ekipa zadužena za snimanje filma “Montevideo, Bog te video” i istoimenog serijala, u kojoj je i crnogorski glumac Petar Strugar, drugi put je na Tenerifima. Ona će se na španskom ostrvu zadržati četiri nedjelje i za to vrijeme snimiti potrebne scene za drugi dio sportske avanture, a u srpskim medijima procurila je vijest da će se po povratku snimanje nastaviti u Crnoj Gori.

“Mi kao producenti nemamo tu informaciju i još ne znamo gdje će se snimiti ostatak materijala. Vjerovatno se radi o nagađanju, pa je neko pomenuo i Crnu Goru. Kada budemo znali gdje će se snimati, obavijestićemo javnost”, kazala je za “Vijesti” PR Intermedia Networka, Nevena Povrenović. Ona je dodala da se veliki dio materijala već snimio u Beogradu i drugim lokacijama u Srbiji.

“Nakon snimanja na Tenerifima, koji će u filmu i seriji predstavljati Montevideo, snimili smo možda malo više od polovine drugog dijela. Preostalo je da se snimi još par fudbalskih utakmica. Nekome je to 'samo', ali tu ima dosta posla”, objasnila je Povrenović. Ukoliko stvari budu tekle po planu, publika neće puno čekati na drugi dio filma, koji će se prikazati prije novih epizoda serijala.

“Sa ove vremenske distance, ako sve bude u redu u produkcijskom smislu, što obuhvata vremenske uslove, raspoloživost ekipe, glumaca i ostalih, snimanje će biti gotovo do jeseni”, rekla je ona.

Kako “Vijesti” saznaju, u drugom dijelu filma i serijala biće novih uloga, pa će se Tirketu i Moši pridružiti Dragan Nikolić, ali i nekoliko španskih glumaca.

“Biće dosta novih uloga, prije svega dolazi novi fudbaler koji se pridružuje ekipi. U pitanju je mladi glumac Ivan Zekić, koji će tumačiti Ivicu Beka i imaće prilično veliku ulogu”, otkrila je Nevena Povrenović.

Bonus video: