Podgorica: Lomili vilice nakon svađe u diskoteci "Insomnia"

D.Z. je sa drugovima napustio lokal i izašao ispred, gdje su ih nepoznati mladići fizički napali
107 pregleda 0 komentar(a)
Diskoteka Insomnia, Foto: Vesko Belojević
Diskoteka Insomnia, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 05.04.2012. 15:37h

Pet mladića napalo je nakon izlaska iz diskoteke “Insomnia” dva momka D.Z. (27) i K.N (21) i nanijelo im teške tjelesne povrede.

Dežurna služba PJ Podgorica je 3. aprila oko tri sata poslije ponoći obaviještena od osoblja Urgentnog centra KC da se u njihovim prostorijama, radi ukazivanja ljekarske pomoći, nalazi D.Z, koji ima povrede iz nasilja.

“Policijskim mjerama i radnjama došlo se do saznanja da se D.Z. te večeri, zajedno sa tri druga – B.D., B.B. i Đ.G, nalazio u diskoteci „Insomnia“, te da je oko dva časa došlo do prepirke između njih sa jedne i njima nepoznatih lica sa druge strane”, piše u saopštenju Uprave policije.

Nakon toga, D.Z. je sa drugovima napustio lokal i izašao ispred, gdje su ih nepoznati mladići fizički napali.

Pet momaka su tada D.Z. zadali više udaraca u predjelu glave, od kojih je on zadobio teške tjelesne povrede, frakturu donje vilice, što je kasnije konstatovao dežurni ljekar Urgentnog centra.

“D.Z. je zadržan u Kliničkom centru na liječenju”, pisalo je u saopštenju Uprave policije.

Osoblje Urgentog centra je iste noći pola sata ranije obavijestilo Dežurnu službu PJ Podgorica da se kod njih, radi ukazivanja ljeksrake pomoći, nalazi N.K., koji je imao povrede iz nasilja.

“Dežurni ljekar Urgentnog bloka je konstatovao da je i N.K. zadobio teške tjelesne povrede, frakturu lijevog ručnog zgloba”, navedeno je u saopštenju policije.

Bonus video: