Nikšićanin uhapšen zbog posjedovanja i prodaje heroina

Sumnja se da se M.M. duži period bavio prodajom heroina, te da je materija koja je pronađena u stanu M.D, bila namijenjena stavljanju u promet
0 komentar(a)
Heroin, Foto: Arhiva "Vijesti"
Heroin, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 15.03.2012. 15:20h

Nikšićka policija je uhapsila M.M. (49) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je od osumnjičenog oduzela oko 30 grama heroina za koji se sumnja da je bio namijenjen prodaji.

"Raspolažući operativnim saznanjima da M.M. krije heroin u stanu M.D. iz Nikšića, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija M.D. U pomoćnom objektu stana M.D, pronađena je i izuzeta jedna plastična zdjela u kojoj su se nalazile dvije PVC kese sa 30 grama sadržaja za koji se sumnja da je heroin. U istoj zdjeli pronađen je i izuzet pribor za pakovanje, kao i makaze i kašika sa tragovima navedene materije", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Daljim pretresom objekta pronađene su i PVC kese koje su, sumnja se, bile namijenjene prepakivanju droge u manje količine, radi dalje ulične distribuciju.

Sumnja se da se M.M. duži period bavio prodajom heroina, te da je materija koja je pronađena u stanu M.D, bila namijenjena stavljanju u promet.

Policija je od M.D, koji se nalazi na bolničkom liječenju u Podgorici, uzela izjavu za zapisnik o obavještenju prikupljenom od građanina.

Bonus video: