"Očigledno postoji veza između onog što pričaju zvaničnici i tzv. državni novinari"

"Pričali su da smo mi sami sebi ostavili bombu, da je Olja sama sebe izudarala ili uz pomoć nekog, evo to se opet ponavlja..."
160 pregleda 2 komentar(a)
Mihailo Jovović, Foto: Savo Prelević
Mihailo Jovović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.05.2018. 17:34h

Glavni i odgovorni urednik "Vijesti" Mihailo Jovović poručio je da je novinarka Olivera Lakić prijavila urednicu hronike Dnevnih novina, Natašu Riso Pajović i novinarku tog lista Kristinu Tinu Jerkov zato što želi da se utvrdi da li je tačno to što one pričaju da je neko u dogovoru sa njom to napravio ili je tačno da postoji nešto drugo pa to pokušava da se zataška.

"Cilj je da Tužilaštvo konačno nešto uradi po tom pitanju", kazao je Jovović i dodao: "Pričali su da smo mi sami sebi ostavili bombu, da je Olja sama sebe izudarala ili uz pomoć nekog, evo to se opet ponavlja."

"Očigledno da postoji veza između onog što pričaju najviši državni zvaničnici i onoga što pričaju tzv. državni novinari. Ja nemam šta više tu da dodam, to je jasno", zaključio je Jovović.

Riso Pajović i Jerkov moraće višoj državnoj tužiteljki Suzani Milić da ispričaju što znaju o ranjavanju Olivere Lakić, ali i zbog čega opravdavaju napad, a jedna od njih navodno smatra da je novinarka “Vijesti” trebalo da dobije metak u glavu, a ne u nogu.

Prema saznanjima “Vijesti”, jedna od njih je, navodno, u prostorijama redakcije Dnevnih novina, pred više svojih kolega, tvrdila da je “Lakićeva pucala u sebe u dogovoru sa nekim”.

Lakićeva je juče, o svemu što je posredno saznala od svojih kolega iz Dnevnih novina, obavijestila tužiteljku Milić i tražila od nje da tužilaštvo sasluša te dvije novinarke i pita ih na osnovu čega one to tvrde i šta je motiv za to što govore.

Bonus video: