Kolašin: Dječak optužio direktora Centra za socijalni rad za maltretiranje

“Nisam se zadržao ni tri minuta, kad sam se vratio, dječaka nije bilo a oni su mi rekli da je otišao u MUP da prijavi Šćepanovića"
217 pregleda 0 komentar(a)
kolasin, Foto: Dragana Šćepanović
kolasin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 07.03.2012. 09:54h

Protiv rukovodioca kolašinske kancelarije Centra za socijalni rad Duška Šćepanovića po drugi put u minulih mjesec i po štićenici te ustanove podnijeli su policiji prijavu zbog fizičkog nasilja.

U kolašinskoj policiji nezvanično su potvrdili da je maloljetni M. R., koji je prije nekoliko godina iz doma u Bijeloj smješten u hraniteljsku porodicu, prijavio da ga je Šćepanović šamarao.

Stric i hranitelj dječaka V. R. tvrdi da je sa dječakom bio u Centru, na razgovoru sa Šćepanovićem, a zatim otišao samo do kola, ostavivši svog sinovca i Šćepanovića, kako je kazao, u najboljem raspoloženju”.

“Nisam se zadržao ni tri minuta, kad sam se vratio, dječaka nije bilo a oni su mi rekli da je otišao u MUP da prijavi Šćepanovića. Ja ne znam šta se tih nekoliko minuta dok nijesam tu bio desilo”, kazao je dječakov stric.

Šćepanović , koji je juče bio službeno odsutan, odbio je da telefonom komentariše optužbe dječaka i obećao da će danas biti spreman za razgovor sa novinarima.

"Nikoga nisam tukao, ali izjavu ne mogu da dajem telefonom. Te izmišljotine i pokušaj kaljanja moga imena prokomentarisaću na prikladan način", kazao je za “Vijesti” Šćepanović .

Prije nešto više od mjesec Šćepanovića je za šamaranje prijavio i dječak M. K.

Ni u osnovnom tužilaštvu ne mogu još da daju odgovore na pitanje da li će protiv rukovodioca kancelarije Centra za socijalni rad biti pokrenuta krivična prijava. Kako je kazao osnovni tužilac Vojsilav Grujuć o detaljima tog slučaja javnost će biti obaviještena do kraja sedmice.

Bonus video: