Zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, uhapšene tri osobe u Podgorici

"Centru bezbjednosti Podgorica je, 04.05.2018. godine, od strane građana prijavljeno narušavanja javnog reda i mira, u ulici Bratstva i jedinstva u Podgorici, u kojoj je S.C. napadnut od strane više nepoznatih lica, koji su mu nanijeli teške tjelesne povrede, a nakon čega su se ta lica udaljila sa lica mjesta"
99 pregleda 1 komentar(a)
tuča, pesnica, Foto: Shutterstock
tuča, pesnica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.05.2018. 12:25h

Podgorička policija je riješila slučaj nasilničkog ponašanja u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu S.C. (35) iz Podgorice, koji se dogodio u maju. Uhapšeni su Z.V. (33), B.R. (43) i I.D. (27) koji je pokušao da pređe državnu granicu na GP Dobrakovo.

"Centru bezbjednosti Podgorica je, 04.05.2018. godine, od strane građana prijavljeno narušavanja javnog reda i mira, u ulici Bratstva i jedinstva u Podgorici, u kojoj je S.C. napadnut od strane više nepoznatih lica, koji su mu nanijeli teške tjelesne povrede, a nakon čega su se ta lica udaljila sa lica mjesta. S.C. je, nakon prijema u Urgentni blok, zadržan na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policajci su tad izašli na lice mjesta gdje je izvršen uviđaj, nakon čega su prikupljanjem informacija od oštećenog i svjedoka, osumnjičeni identifikovani i za njima je raspisana potraga.

Bonus video: