Zlatna mimoza ponovo odložena

"Nažalost, moramo da otkažemo turnir'', vidno rezigniran danas nam je reakao, osnivač "Zlatne mimoz"e, trener BK Herceg Novi, Fehmi Hiseni.
92 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.02.2012. 19:19h

Jedini dvodnevni bokserski turnir u našoj zemlji, hercegnovska ''Zlatna Mimoza'', se ipak neće odražati ove godine. Turnir je bio najavljen za prošli vikend, pa je zbog nevremena bio odložen za sjutra. Međutim u posljednjem trenutku takmičari koji su prije dva dana potvrdili dolazak, otkazali su učešće jer se ne mogu probiti kroz snijeg.

„Nažalost, zbog nevremena i velikih snijegova koji su zadesili veći dio Evrope, gro takmičara je još ranije otkazalo učešće. Ipak, imali smo juče potvrđen dolazak 45 takmičara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, tako da je bilo izvjesno da će se turnir održati i da će biti jako dobrih borbi. Međutim, danas su mi se javili bokseri koji su krenuli ka našoj zemlji da su putevi zatvoreni i da ne mogu da se probiju. Tako da, nažalost, moramo da otkažemo turnir'', vidno rezigniran danas nam je reakao, osnivač Zlatne mimoze, trener BK Herceg Novi, Fehmi Hiseni.

Hiseni je podsjetio da je prvobitno bio potvrđen dolazak više delegacija iz nekoliko zemalja.

“Sve je bilo spremno da na turniru uz naše boksere Boška Draškovića, Marka Radonjića, Armina Prašovića, Nikolu Milačića, Marka Božovića, Aleksandra Brajkovića i Dragana Vujičića učestvuje i više desetina takmičara iz Austrije, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Mađarske, među kojima su i učesnici Olimpijskih igara u Pekingu i nekoliko svjetskih i evropskih prvenstava. Ali nam se ove godine očigledno ne da i moraćemo da prekinemo tradiciju, koja će se nadam se nastaviti dogodine’’, konstatovao je Hiseni.

Bonus video: