Radonjić brani trofej “Zlatna mimoza”

Organizator, BK Herceg Novi je zbog nevremena u Crnoj Gori odlučio da za sedmicu odloži termin početka ovog prestižnog turnira.
85 pregleda 0 komentar(a)
Marko Radonjić, Foto: Vesko Belojević
Marko Radonjić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 14.02.2012. 19:53h

Tradicionalni međunarodni bokserski turnir “Zlatna mimoza” održaće se 17. i 18. februara 2012. godine. Organizator, BK Herceg Novi je zbog nevremena u Crnoj Gori odlučio da za sedmicu odloži termin početka ovog prestižnog turnira.

"I dalje je nevrijeme ali nam je više delegacija iz nekoliko država potvrdilo da mogu doći predstojećeg vikenda i odlučili smo da se turnir održi. Nadamo se poboljšanju vremena jer više nema pomjeranja, a bez obzira na sve, turnir će biti veoma jak", kazao je trener Herceg Novog, Fehmi Hiseni.

Na 9. “Zlatnoj mimozi” će sigurno boksovati crnogorski bokseri, Boško Drašković, Armin Prašović, Nikola Milačić, Marko Božović, Aleksandar Brajković, Dragan Vujićić...

"Učestvovaće i prošlogodišnji dobitnik priznanja za najboljeg boksera, reprezentativac Marko Radonjić, a imamo najave i za dolazak brojnih majstora ringa iz Austrije, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Mađarske. Među njima ima učesniuka Olimpijskih igara u Pekingu, ali i boksera sa iskustvom takmičenja na prvenstvima Evrope i svijeta. Svečano otvaranje jedinog dvodnevnog bokserskog turnira u našoj zemlji zakazano je za petak u 17 časova, dok su finalne borbe u subotu", zaključio je Hiseni.

Bonus video: