Rvaši: Darinka Šofranac (78) stradala od vatre

Policijske ekipe nakon uviđaja pretpostavljaju da je žar i vatra iz šporeta zahvatila dio njene garderobe, a potom je nastao požar u kući gdje je starica živjela sama
124 pregleda 0 komentar(a)
Cetinje, snijeg, Foto: Arhiva vijesti
Cetinje, snijeg, Foto: Arhiva vijesti
Ažurirano: 03.02.2012. 17:59h

Darinka Šofranac (78) iz sela Rvaši kod Rijeke Crnojevića pronađena je u petak oko 16.30 časova u njenoj porodičnoj kući, a vjeruje se da je stradala kada je požar zahvatio dio sobe.

Tragedija se dogodila, najvjerovatnije, dok je starica ložila vatru u šporetu za vrijeme dok u selu nije bilo struje.

Policijske ekipe nakon uviđaja pretpostavljaju da je žar i vatra iz šporeta zahvatila dio njene garderobe, a potom je nastao požar u kući gdje je starica živjela sama.

Vjeruje se da je starica pokušavala da ugasi vatru, ali da nije uspjela, već je u petak popodne njeno beživotno rijelo pronašla komšinica.

"Sin stradale starice je tokom dana iz Podgorice više puta telefonom zvao majku. Kako se nije javljala posumnjao je da se nešto dogoilo pa je zamolio komšinicu da ode do njihove kuće", kazao je sagovornik iz policije.

Tijelo žene sa opekotinama je nađeno na stolici pored šporeta, a porodica je zahtijevala da se ne radi obdukcija, tako da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li je stradala od vatre ili dima.

Bonus video: