Podgoričanin osumnjičen da je krao pa robu prodavao preko interneta

On se sumnjiči i za pljačku radnje "Dragstor" u Tološima kao i za obijanje "golfa" i krađu iz tog automobila izvršenu u Kokotima
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2012. 08:07h

Podgorički policajci uhapsili su M.J. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio više krađa na teritoriji Glavnog grada.

“M.J. je, kako se sumnja, u toku noći između 26. i 27. januara ove godine iz sportske kladionice ''Lob'', koja se nalazi u naselju Donja Gorica, otuđio plazma televizor 'Samsung'', kao i lcd monitor ''Philips''”, piše u saopštenju Uprave policije.

Policija sumnja da je to uradio upotrebom noža. Isjekao je zaštitnu mrežu na prozoru objekta a potom ušao kroz otvoren prozor u unutrašnjost objekta.

Prema saznanjima policije televizor koji je otuđio prodao je putem internet oglasa.

“Kako se sumnja, u noći između 18. i 19. januara ove godine u naselju Tološi M.J. je iz ’’mercedesa’’, vlasnika Đ.B. ouđio iz ladice, novčanik sa dokumentima oštećenog i novcem u iznosu od 190 eura, po navodima oštećenog", navodi se u saopštenju.

Sumnja se da je M.J. obio i automobil marke "Polo" , vlasništvo ćerke oštećenog, tako što je na silu spustio staklo na prozoru od suvozačevih vrata.

On se sumnjiči i za pljačku radnje "Dragstor" u Tološima kao i za obijanje "golfa" i krađu iz tog automobila izvršenu u Kokotima.

Bonus video: