Devet saobraćajnih nezgoda, jedna osoba lakše povrijeđena

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima na jugu a na sjeveru uz snijeg i mećavu zbog čega iz Auto-moto saveza (AMSCG) savjetuju pažljivu vožnju
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.01.2012. 07:49h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba lakše porijeđena.

Oprez zbog mećave na sjeveru

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima na jugu a na sjeveru uz snijeg i mećavu zbog čega iz Auto-moto saveza (AMSCG) savjetuju pažljivu vožnju, prilagođena stanju na putevima.

Na magistralnom putu Ribarevine-Berane saobraćaj se, zbog rekonstrukcije tunela Tifran, obustavlja od devet do 11 i od 13 do 16 sati.Saobraćaj se zbog radova obustavlja za sve kategorije vozila na putu Tuzi-Božaj od 12 do 17 sati. Putnička vozila mogu se kretati lokalnim putem, u skladu sa signalizacijom.U mjestu Barski most, na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje, saobraćaj se obustavlja od 9.30-12.30, od 14.30-17.30 i od 22 do tri sata. Za vrijeme obustave saobraćaja vozila se usmjeravaju na put Pljevlja-Prijepolje.Na magistralnom putu Budva-Petrovac saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog sanacije klizišta Sveti Stefan.Privremena saobraćajna signalizacija postavljena je na dionici raskrsnice Ostros – Sukobin, zbog rekonstrukcije puta. Mogući su i povremeni prekidi saobracaja ne duži od 15 minuta.Saobraćaj na magistralnom putu Berane-Rožaje, preko prevoja Lokve, obustavljen je za šlepere i kamione sa prikolicom.Iz AMSCG podsjećaju da je upotreba zimske opreme obavezna.