"POLICAJCI IZUZIMAJU SNIMKE SA VIDEO NADZORA"

Uprava policije o napadu na Lakić: Blokiran grad, obavljaju se pojačane kontrole

Iz Uprave policije su kazali da je Lakić transportovana u medicinsku ustanovu radi pružanja ljekarske pomoći. U događaju je zadobila prostrelnu ranu u predjelu desne potkoljenice
91 pregleda 1 komentar(a)
napad na Oliveru Lakić, Foto: Filip Roganović
napad na Oliveru Lakić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 08.05.2018. 21:54h

Uprava policije osudila je napad na novinarku Vijesti Oliveru Lakić i preduzeće sve zakonom propisane mjere i radnje, u koordinaciji sa tužilaštvom, kako bi taj događaj u potpunosti bio rasvijetljen, saopštili su njeni predstavnici.

„Večeras oko 21 sat došlo je do upotrebe vatrenog oružja u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici u kojem je povredu zadobila novinarka Olivera Lakić. Policija je, odmah po prijavi, preduzele mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja“, navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je Lakić transportovana u medicinsku ustanovu radi pružanja ljekarske pomoći. U događaju je zadobila prostrelnu ranu u predjelu desne potkoljenice.

„Obavlja se uviđaj. Blokiran je grad i obavljaju se pojačane kontrole. Policijski službenici izuzimaju snimke sa video nadzora u blizini lica mjesta izvršenja krivičnog djela", navodi se u saopštenju.

U toku su, kako su kazali, kriminalistička obrada i druge policijsko – tužilačke aktivnosti koje se preduzimaju radi identifikovanja osobe koja je izvršila to krivično djelo i rasvjetljavanja svih okolnosti događaja.

Preporučujemo za Vas