Nikoli Sjekloći počasti

Proslavljeni crnogorski bokser Nikola Sjekloća najbolji je sportista Budve za 2011. godinu
119 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Sjekloća, Foto: Zoran Đurić
Nikola Sjekloća, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 27.12.2011. 21:28h

Proslavljeni crnogorski bokser Nikola Sjekloća najbolji je sportista Budve za 2011. godinu - odluka je sportskih radnika i novinara koji su u tradicionalnom izboru za sportistu godine u organizaciji Radio Budve, a pod pokroviteljstvom Opštine, glasali tokom dvočasovne emisije.

Za najbolji sportski klub proglašen je Vaterpolo klub Budva, najbolji trener je Milorad Malovrazić iz FK Petrovac, dok je za sportskog radnika godine proglašen Ivica Kotarac, sportski direktor VK Budva.

Sportski radnici i novinari proglasili Stefana Vukotića i Jelenu Stanić iz džiu-džicu kluba Budva-Komercijalna banka za najbolje mlade sportiste metropole turizma.

Specijalna nagrada pripala je plivačkom klubu Budva M:tel”i treneru kluba Danijeli Franeti, a posebna nagrada dodijeljena je boćaru Bogdanu Đuroviću.

Na listi 10 najboljih sportista su fudbaleri Mogrena Luka Đorđević, Marko Bakić i Petrovc” Nemanja Popović, zatim odbojkaši Milan Marković i Vojin Ćaćić. U 10 su i vaterpolisti Milan Tičić i Dejan Lazović, te Jelena Vidaković iz džiu-džicu kluba Budva - Komercijalna banka, rukometaš Budvanske rivijere Slobodan Bulajić i košarkaš Mogrena Željko Maričić.

Bonus video: