Veljović iznosi nove činjenice o aferi listing

“Ima jedna stvar koja se desila danas u popodnevnim satima, koja nam je bila značajna, a koja je bila posljedica našeg zajedničkog rada i obaveza..."
0 komentar(a)
veljovic, Foto: Luka Zeković
veljovic, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.12.2011. 09:29h

Direktor Uprave policije Veselin Veljović na današnjem kontrolnom saslušanju pred Odborom za bezbjednost zbog afere listing prvi put će, čak i specijalnom tužiocu Đurđini Nini Ivanović koja rukovodi istragom, saopštiti nove činjenice do kojih je policija došla.

“Ima jedna stvar koja se desila danas u popodnevnim satima, koja nam je bila značajna, a koja je bila posljedica našeg zajedničkog rada i obaveza koje smo imali prethodnih dana, ali prosto smo informaciju dobili danas prije par sati”, odgovorio je Veljović sinoć oko 18, 30 sati na pitanje “Vijesti” da li je sa tim novim činjenicama upoznao specijalnog tužioca, s obzirom da je oko osam sati ujutro na radiju Antena M najavio da će ih na Odboru za bezbjednost saopštiti.

“Neke od njih će sjutra tužilac čuti prvi put, s obzirom da su se neke od činjenica desile i danas. Nijesmo mogli, prosto su to bila neka nova saznanja i informacije danas, koje će tužilac čuti sjutra, ako ih već nije čuo u službenoj proceduri danas”, rekao je Veljović sinoć “Vijestima”, odgovarajući na pitanje zbog čega o novim činjenicama nije odmah obavijestio specijalnog tužioca.

U parlamentu će danas na kontrolnom saslušanju pred članovima Odbora za bezbjednost biti saslušani Veljović, direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost Vladan Joković i specijalni državnu tužilac za suzbijanje organizovanog kriminala Đurđina Ivanović.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: