Uhapšen crnogorski državljanin: Pokušao da ubije MMA borca?

Prema saznanjima "Blica", do hapšenja je došlo u četvrtak oko tri ujutru kada je Marković pokušao da napusti Srbiju, nakon što je prethodno policija raspisala potragu za njim zbog sumnje da ima veze sa pokušajem ubistva MMA borca
76 pregleda 2 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.05.2018. 13:35h

Crnogorski državljanin Vuk Marković (38) uhapšen je u noći između srijede i četvrtka zbog sumnje da je pokušao da ubije MMA borca Vladimira Jovanovića, zvanog Maradona u Pančevu, saznaje “Blic”.

Prema saznanjima "Blica", do hapšenja je došlo u četvrtak oko tri ujutru kada je Marković pokušao da napusti Srbiju, nakon što je prethodno policija raspisala potragu za njim zbog sumnje da ima veze sa pokušajem ubistva MMA borca.

Kako navodi izvor "Blica" upoznat sa istragom, Marković koji je porijeklom iz Podgorice, a živi u Beogradu sarađivao je sa Jovanovićem u biznisu sa kolima, te se ispituje da li su neraščićeni računi oko posla razlog za pokušaj ubistva, ili je Markovića neko unajmio da ubije Maradonu.

"Blic" piše da se nakon hapšenja Marković branio ćutanjem, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati. U tom zakonskom roku on će biti sproveden na saslušanje kod dežurnog tužioca u Višem tužilaštvu u Pančevu.

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac izrešetan je u ponedjeljak ujutru oko 7.30 ispred vrtića “Kefalica” u Pančevu, sa sedam metaka.

Bonus video: