Četiri meča suspenzije za trenera Volej stara

Nezadovoljan sudijskim odlukama, Bogdanović je u četvrtom setu, u nekoliko poena razmaka verbalno žustro reagovao prema Janjeviću, pa je dobio sva tri moguća kartona
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.11.2011. 19:02h

Trener nikšićkog Volej stara Boško Bogdanović pauziraće četiri meča i moraće da plati novčanu kaznu u iznosu od 300 eura zbog neprimjerenog i agresivnog ponašanja prema drugom sudiji Vladimira Janjevića na zaostaloj utakmici 5. kola Prve muške lige, između Volej stara i Jedinstva (1:3), odlučio je komesar takmičenja Odbojkaškog saveza Crne Gore Rajko Tijanić.

Nezadovoljan sudijskim odlukama, Bogdanović je u četvrtom setu, u nekoliko poena razmaka verbalno žustro reagovao prema Janjeviću, pa je dobio sva tri moguća kartona - prvo žuti (kažnjava se poenom i servisom za protivnika), zatim crveni (gubi pravo da interveniše u setu i mora da sjedi u kaznenom prostoru), i na kraju i crveni i žuti zajedno, zbog čega je i odstranjen sa utakmice, bez drugih posljedica.

Bogdanović je i nakon meča nastavio sa agresivnim ponašanjem prema Janjeviću, ali su ga smirili igrači i predstavnici kluba...

Volej star je, inače, kažnjen sa 100 eura zbog slabe organizacije meča 7. kola protiv Ibra, iz istog razloga (takođe na meču protiv Ibra) Budućnost je kažnjena sa 50 eura kazne, koliko će morati da plati i sudija Sava Batizić zbog kašnjenja ua utakmicu Budućnost – Ibar.

Bonus video: