17 saobraćajnih nezgoda, dvije osobe lakše povrijeđene

U Crnoj Gori danas se saobraća po pretežno suvim putevima, a zbog niskih temperatura moguća je mjestimična poledica zbog čega iz Auto-moto saveza
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 28.11.2011. 07:51h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile lakše povrede.

Moguća poledica

U Crnoj Gori danas se saobraća po pretežno suvim putevima, a zbog niskih temperatura moguća je mjestimična poledica zbog čega iz Auto-moto saveza (AMSCG)pozivaju vozače da dodatan oprez.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja u periodima od 9,30 do 12,30, 14,30 do 17,30 i od 22 do tri sata. Za vrijeme obustave, putnička vozila i autobusi se preusmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Iz AMSCG je najavljeno da će se do 10. decembra na putu Debeli Brijeg-Herceg Novi, u mjestu Bare, sabraćati jednom trakom zbog izvođenja radova.Na putu Budva-Petrovac zbog sanacije klizišta Sveti Stefan, saobraća se naizmjenično, jednom trakom na mjestu izvođenja radova.U mjestu Ribarevine, saobraća se jednom trakom, zbog radova ne rekonstrukciji raskrsnice.

Bonus video: