oprez na putu

11 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba lakše povrijeđena

Vozačima se savjetuje oprezna vožnja na putevima gdje je, zbog radova, izmijenjen režim saobraćanja
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 14.11.2011. 07:43h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 11 saobraćajnih nezdgoda u kojima je jedna osoba zadobila lakše povrede.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je policija oduzela 73 vozačke dozvole i podnijela 90 prekršajnih prijava.

Policija je izdala 324 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzela tri para registarskih tablica

U Crnoj Gori jutros se sabraća po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto-moto saveza.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja na putevima gdje je, zbog radova, izmijenjen režim saobraćanja.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja u periodima od 9,30 do 12,30, 14,30 do 17,30 i od 22 do tri sata. Za vrijeme obustave, putnička vozila i autobusi se preusmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.

U mjestu Ribarevine, saobraća se jednom trakom, zbog radova ne rekonstrukciji raskrsnice.

Preporučujemo za Vas