17 saobraćajnih nezgoda, tri osobe lakše povrijeđene

Iz AMSCG preporučuju vozačima da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.11.2011. 08:31h

U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe lakše povrijeđene.

Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da je policija oduzela 48 vozačkih dozvola i podnijela 66 prekršajne prijave.

Policija je izdala 333 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzela tri para registarskih tablica.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lakše povrede.

Iz AMSCG preporučuju vozačima da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a magla smanjuje vidljivost po kotlinama na sjeveru, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Oni vozačima savjetuju opreznu vožnju i dodatnu pažnju na putevima gdje se radi.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja u periodima od 9,30 do 12,30, 14,30 do 17,30 i od 22 do tri sata. Za vrijeme obustave, putnička vozila i autobusi se preusmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.U mjestu Ribarevine saobraćaj je, zbog rekonstrukcije raskrsnice, regulisan privremenom signalizacijom, a saobraća se jednom trakom.

Bonus video: