"Jabuka na dan će otjerati doktora": Posjetite portal Doktori.me

Osim registra medicinskih ustanova u Crnoj Gori, portal sadrži članke o zdravlju, kao i savjete stručnih lica u pojedinim oblastima
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.10.2011. 19:47h

"Jabuka na dan će otjerati doktora", jedan je od savjeta koji možete dobiti prateći na Twitter nalogu web portala Doktori.me, koji je nedavno počeo sa radom.

Doktori.me je registar medicinskih ustanova u Crnoj Gori i predstavlja jedinstveno mjesto na kojem se nalaze sve medicinske usluge u Crnoj Gori koje nude državne i privatne ustanove.

Portal je namijenjen građanima koji će preko registra lako nalaziti tražene kontakte medicinskih ustanova u Crnoj Gori, po opštinama ili oblastima, a medicinski poslenici koji žele da ih građani lako pronađu na internetu dobili su priliku da na portalu ostave svoje precizne kontakte.

„Iza portala Doktori.me stoji mala grupa profesionalaca iz oblasti medicine, informacionih tehnologija i marketinga koja želi da podijeli dio svoga znanja i pomogne građanima Crne Gore da lakše dođu do informacija o medicinskim uslugama u Crnoj Gori.

Mislimo da ćemo to najbolje uraditi upravo uz pomoć građana i njihovih sugestija, te nam građani i pružaoci medicinskih usluga u Crnoj Gori mogu potpuno besplatno poslati osnovne kontakte medicinskih ustanova i ordinacija, kako bismo redovno punili portal najnovijim informacijama“, navode autori.

Osim toga, sve ustanove mogu i same da prijave svoje osnovne kontakt podatke.

Ukoliko neko želi da posjetiocima predstavi detaljan opis usluga, cjenovnik, radno vrijeme i druge detalje o svoj ustanovi, može da plati simboličnu nadoknadu za održavanje sajta i ažuriranje podataka.

Portal će, navode autori, vremenom razviti i bazu dobrovoljnih davalaca krvi u crnogorskim opštinama, kako bi davaoce u hitnim slučajevima mogli kontaktirati.

Osim dijela kojim građanima žele da olakšaju traženje informacija o ordinacijama, poliklinikama, laboratorijama i domovima zdravlja, autori će na portalu redovno objavljivati članke o zdravlju, kao i savjete stručnih lica u pojedinim oblastima.

Osim Twitter profila na lokaciji twitter.com/DoktoriMe, virtuelni doktori su dostupni i na Facebook društvenoj mreži, na lokaciji Facebook.me/doktori.me.

Bonus video: