oprez na putu

25 saobraćajnih nezgoda, šest osoba povrijeđeno

U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima i uz dobru vidljivost, dok je na sjeveru, zbog niskih temperatura, moguća poledica
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.10.2011. 06:41h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a pet osoba lakše povrede.

Opasno zbog poledice na sjeveru

U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima i uz dobru vidljivost, dok je na sjeveru, zbog niskih temperatura, moguća poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja u periodima od 9.30 do 12.30, 14.30 do 17.30 i 22 do tri sata ujutro. Tokom obustave, putnička vozila i autobusi se preusmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.

Preporučujemo za Vas