Stefanović u Vojvodini

Stefanović je ljetos stigao u Budvansku rivijeru kao alternativa za Sima Dabovića, potpisavši jednogodišnji ugovor.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.10.2011. 13:17h

Umjesto u Budvanskoj rivijeri, Nemanja Stefanović će u novoj sezoni igrati za Vojvodinu. Bivši tehničar Crvene zvezde, koji će ljetos stigao u Budvu, u Novom Sadu će na mjestu drugog tehničara zamijeniti Nikolu Živanovića, za kojeg je utvrđeno da boluje od mononukeloze, pa mu slijedi period mirovanja.

Stefanović je ljetos stigao u Budvansku rivijeru kao alternativa za Sima Dabovića, potpisavši jednogodišnji ugovor. Međutim, Budvani su nakon međunarodnog turnira u Novom Sadu, dogovorili novu jednogodišnju saradnju sa zlatnim olimpijcem Veljkom Petkovićem, koji je i prošle sezone nosio dres Rivijere. Tada je bilo jasno da za Stefanovića nema mjesta u ekipi, pa je sporazumo raskinuo saradnju i potražio, a i našao novi klub…

Inače, u Vojvodini je treći tehničar kadetski, juniorski i seniorski reprezentativac Crne Gore Rajko Strugar, ponikao u sada već bivšem klubu Budva, čiji je osnivač, vlasnik i trener bio njegov otac Vladimir-Bimbo Strugar, nekada, takođe, tehničar.

Zbog novih pravila Svjetske odbojkaške federacije, po kojem maloljetnici (Strugar ima 16 godina) ne mogu da nastupaju za klubove u inostranstvu do sticanja punoljetstva, još uvijek je u toku proces registracije igrača kako bi mogao da nastupa makar u domaćem prvenstvu, s obzirom da je u Vojvodinu stigao prije stupanja na snagu novog pravila.

Bonus video: