15 saobraćajnih nezgoda, 2 osobe teže povrijeđene

Iz AMSCG navode da su mogući sitniji odroni na dionicama koje prolaze kroz usjeke i savjetuju vozačima pažljiviju vožnju prilagođenu uslovima na putu
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 11.10.2011. 06:35h

U protekla 24 sata naputevima u zemlji dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teže, a četiri osobe lakše povrede.

Putevi suvi, magla smanjuje vidljivost

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rijeka na sjeveru, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG navode da su mogući sitniji odroni na dionicama koje prolaze kroz usjeke i savjetuju vozačima pažljiviju vožnju prilagođenu uslovima na putu.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja u periodima od 9.30 do 12.30, 14.30 do 17.30 i 22 do tri sata ujutro. Tokom obustave, putnička vozila i autobusi se preusmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.Na magistralnom putu Debeli brijeg-Budva, u mjestima Kumbor, Baošići i Mogren, vozila će biti naizmjenično propuštana od osam do 17 sati. Na putu Podgorica-Kolašin, u tunelima broj dva, četiri i deset, saobraća se uz pomoć signalizacije.

Bonus video: