OPREZ NA PUTU

26 saobraćajnih nezgoda, dvije osobe teže povrijeđene

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, a do povremenih zastoja dolazi na dionicama na kojima se radi
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 07.10.2011. 06:41h

Na putevima u zemlji u protekla 24 sata dogodilo se 26 saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teže, i dvije osobe lakše povrede.

Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, a do povremenih zastoja dolazi na dionicama na kojima se radi, saopšteno je iz Auto-moto saveza.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, danas i sjutra neće biti obustave saobraćaja, već će vozila biti propuštana naizmjenično.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.Na magistralnom putu Debeli brijeg-Budva, u mjestima Kumbor, Baošići i Mogren, vozila će biti naizmjenično propuštana od osam do 17 sati. Takav režim trajaće do 14. oktobra. Saobraćaj na putu Podgorica-Kolašin, u tunelima broj dva, četiri i deset, odvija se uz pomoć signalizacije.

Preporučujemo za Vas