OPREZ NA PUTU

21 saobraćajna nezgoda, dvije osobe teže povrijeđene

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a do povremenih obustava ili zastoja dolazi na dionicama na kojima se radi
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 06.10.2011. 06:44h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodila se 21 saobraćajna nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teže povrede.

Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a do povremenih obustava ili zastoja dolazi na dionicama na kojima se radi, saopšteno je iz Auto-moto saveza.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.U mjestu Barski most, na dionici puta Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 i 30, od 14 i 30 do 17 i 30, kao i od 22 do tri sata. Za vrijeme prekida saobraćaja, putnička vozila i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.U mjestu Veruša, na regionalnom putu Bioče-Mateševo, do 7. oktobra zabranjeno je kretanje teretnim vozilima-kamionima sa prikolicom i šleperima, zbog sanacije kosine.Na magistralnom putu Debeli brijeg – Budva, u mjestima Kumbor, Baošići i Mogren saobraćaće se naizmjenično od osam do 17 sati, do 14. oktobra, zbog geotehničkih istražnih radova.

Preporučujemo za Vas