Rožajcu Muharemu Škrijelju 7 godina zatvora jer je nožem ranio suprugu

Kuriozitet je da je nakon objavljene prvostepene presude okrivljeni prilikom izlaska iz sudnice supruzi uputio poljubac
118 pregleda 0 komentar(a)
Muharem Škrijelj, Foto: Arhiva Vijesti
Muharem Škrijelj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 04.10.2011. 12:51h

Apelacioni sud preinačio je presudu od 5 na 7 godina zatvora Rožajcu Muharemu Škrijelju (37) kojom ga je zbog "teškog ubistva u pokušaju" supruge Elvire Tarhaniš Škrijelj (30) osudilo vijeće sudije Jokana Varagića u Višem sudu u Bijelom Polju .

Škrijelj se teretio da je 12. septembra prošle godine na katunu familije Tarhaniš u mjestu Korijen, na planini Turjak pokušao da ubije trudnu suprugu kada je napao nožem i pri tom u predjelu desne podlaktice povrijedio njenu snahu Edisu Tarhaniš.

Pošto je nožem izbo suprugu okrivljeni je pobjegao i nakon jednodnevnog skrivanja uhapšen je u jednoj baraci na Turjaku.

Elvira je bila u devetom mjesecu trudnoće i nakon ranjavanja, zbrinuta je na Odjeljenju intenzivne njege beranske Opšte bolnice jer je zadobila teške povrede u vidu ubodnih rana u predjelu glave, stomaka, leđa i pazušne regije.

Tu je hospitalizovana i prijevremeno porodjena carskim rezom.Rodila je žensku bebu tešku 2.550 grama, sa povredom u predjelu desne butine kojoj je ušivena rana, nakon čega je zbog traume, prebačena u Centar za neonatologiju Dječje bolnice u Podgorici.

Kuriozitet je da je nakon objavljene prvostepene presude okrivljeni prilikom izlaska iz sudnice supruzi uputio poljubac.

Bonus video: