Uhapšen Novljanin: Osumnjičen da je ukrao sef sa 5.200 eura

On je, kako se sumnja, krađu počinio tako što je onesposobio video nadzor i električno napajanje u građevinskom stovarištvu i potom obio ulazna vrata
63 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.04.2018. 16:24h

Novljanin S.B. (42) uhapšen je zbog sumnje da je ukrao sef firme "Drvomont" iz Herceg Novog u kojem je bilo oko 5.200 eura.

"Službenici CB Herceg Novi su, 19.04.2018.godine, lišili slobode S.B. (42) iz Herceg Novog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu „Drvomont“ d.o.o. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počino na način što je, 12.03.2018. godine, onesposobio video nadzor i električno napajanje u građevinskom stovarištvu, a potom upotrebom podesnog sredstva obio ulazna vrata. S.B. je, sumnja se, iz unutrašnjosti objekta otuđio metalni sef sa novcem u iznosu od oko 5.200 eura. On se nakon toga udaljio u nepoznatom pravcu", saopšteno je iz Uprave policije.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu je naložio da se S.B. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

Bonus video: