Nesvakidašnji obračun iza Kliničkog centra: Hirurzi se tukli na fer

Dr Dedić i dr Bajić čupali su se za bijele mantile i krvnički udarali jedan drugog, i nogama i pesnicama, a letjele su i kamenice
2646 pregleda 5 komentar(a)
Klinički centar, Foto: Luka Zeković
Klinički centar, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.09.2011. 08:15h

Na poljančetu iza Kliničkog centra u Podgorici u srijedu su se potukla dvojica ljekara najveće zdravstvene institucije u zemlji. Pesničili su se hirurzi, dr Srđan Dedić i njegov kolega dr Predrag Bajić.

Nesvakidašnjem prizoru, koji se dogodio oko 14 sati, svjedočile su njihove kolege, građani koji su se zatekli u krugu bolnice, ali i brojni pacijenti koji su sa balkona bolničkih soba gledali ljekare u bijelim mantilima kako se tuku i vrijeđaju jedan drugog. Svjedoci obračuna ispričali su “Vijestima” da su letjele i kamenice.

Sve je, nezvanično saznaju “Vijesti”, počelo u ljekarskim prostorijama na drugom spratu bolnice. Dvojica kolega su se, navodno, posvađali oko toga ko od njih dvojice više zaslužuje da ide na neku medicinsku edukaciju.

Prema jednoj verziji, dr Dedić je, iscrpivši sve argumente, pozvao kolegu Bajića da izađe napolje i da se “potuku na fer”. Njegov kolega je to džentlmenski prihvatio.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: