OPREZ NA PUTU

13 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povrijeđena

U Crnoj Gori saobraća se po suvim putevima, a magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rijeka na sjeveru
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.09.2011. 06:44h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a jedna osoba lakše povrede.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je oduzeto 27 vozačkih dozvola a podnijeto 113 prekršajnih prijava.

Policija je izdala 288 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzela deset pari registarskih tablica.

Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori saobraća se po suvim putevima, a magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rijeka na sjeveru, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Na putu Kotor-Trojica danas i sjutra od 11 do 15 sati saobraćaj će biti prekinut zbog održavanja brdske auto trke.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.U mjestu Skrbuša, na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova se saobraća jednom trakom.U mjestu Barski most, na dionici puta M-21 Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 i 30, od 14 i 30 do 17 i 30, kao i od 22 do tri sata. Za vrijeme prekida saobraćaja, putnička vozila i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.

Preporučujemo za Vas