OPREZ NA PUTU

25 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povrijeđena

U Crnoj Gori saobraća se po suvim putevima, a magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama i uz rijeke na sjeveru
62 pregleda 0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.09.2011. 06:45h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda u kojima je 1 osoba zadobila teže, a 7 osoba lakše povrede.

Oprezno na sjeveru zbog magle

U Crnoj Gori saobraća se po suvim putevima, a magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama i uz rijeke na sjeveru, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.U mjestu Skrbuša, na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova se saobraća jednom trakom.U mjestu Barski most, na dionici puta M-21 Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 i 30, od 14 i 30 do 17 i 30, kao i od 22 do tri sata. Za vrijeme prekida saobraćaja, putnička vozila i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.

Preporučujemo za Vas