39 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povrijeđena

U zemlji se saobraća po mokrim putevima i vozači, zbog nestabilnog vremena, vožnju treba da prilagode uslovima na putu
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.09.2011. 06:38h

U protekla 24 sata na putevima u Crnoj Gori dogodilo se 39 saobraćajnih nezgoda u kojima je 1 osoba zadobila teže, a 4 osobe lakše povrede.

U zemlji se saobraća po mokrim putevima i vozači, zbog nestabilnog vremena, vožnju treba da prilagode uslovima na putu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.Na regionalnopm putu Nikšić-Šavnik na lokalitetu Rubeza obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila od deset do 14 sati. Putnička vozila će saobraćati lokalnim putem u zoni gradilišta prema postavljenoj signalizaciji.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

U zemlji se saobraća po mokrim putevima i vozači, zbog nestabilnog vremena, vožnju treba da prilagode uslovima na putu

U mjestu Skrbuša, na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova se saobraća jednom trakom.U mjestu Barski most, na dionici puta M-21 Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 i 30, od 14 i 30 do 17 i 30, kao i od 22 do tri sata. Za vrijeme prekida saobraćaja, putnička vozila i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.

Bonus video: