OPREZ NA PUTU

39 saobraćajnih nezgoda: Jedna osoba poginula, osam povrijeđeno

Policija je izdala 232 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzela dva para registarskih tablica
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.09.2011. 07:23h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 39 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, a osam povrijeđeno.Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da su oduzete 32 vozačke dozvole i podnijete 43 prekršajne prijave.Policija je izdala 232 naloga za uplatu novčanih kazni i oduzela dva para registarskih tablica.

Radovi na putevima:

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.Na regionalnopm putu Nikšić-Šavnik na lokalitetu Rubeza obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila od deset do 14 sati. Putnička vozila će saobraćati lokalnim putem u zoni gradilišta prema postavljenoj signalizaciji.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.U mjestu Skrbuša, na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova se saobraća jednom trakom.U mjestu Barski most, na dionici puta M-21 Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 i 30, od 14 i 30 do 17 i 30, kao i od 22 do tri sata. Za vrijeme prekida saobraćaja, putnička vozila i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja od devet do 17 sati.

Preporučujemo za Vas