Rožajac tvrdi da ga je oteo drug iz škole

“Kada je krenuo da se pozdravi sa mnom nekim sprejom mi je poprskao oči, a njegov prijatelj mi je stavio krpu preko nosa i lica"
295 pregleda 0 komentar(a)
Ramiz Šutković, Foto: Beća Čoković
Ramiz Šutković, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 10.09.2011. 09:27h

Rožajca Ramiza Šutkovića iz Rožaja, koji je navodno kidnapovan u četvrtak oko 11 sati, policija je pronašla preksinoć iza ponoći u jednoj kući u podgoričkom naselju Farmaci.

Mladić je u izjavi, koju je dao u rožajskoj Ispostavi, tvrdio da je u otmici učestvovao njegov školski drug S. M. iz Podgorice sa izvjesnim Mirkom i još jednom osobom.

“Sa S. M. pohađam Višu medicinsku školu u Beranama. Pitao me je da mu objasnim gdje živim, kako bi me posjetio, a u četvrtak kada je krenuo ka mom selu Radetina, izašao sam na put da ga dočekam”, kazao je Ramiz.

Mladić, koji tvrdi da je bio otet, zbog čega su kidnaperi njegovom ocu tražili 8.000 eura, ispričao je da je njegov školski drug stigao u selo u bijelom automobilu, podgoričkih registarskih oznaka, sa još jednom osobom za koju je kasnije saznao da se zove Mirko.

“Kada je krenuo da se pozdravi sa mnom nekim sprejom mi je poprskao oči, a njegov prijatelj mi je stavio krpu preko nosa i lica. To me je uspavalo, a kada sam se probudio izvjesni Mirko mi je ponovo stavio krpu na lice što me je vjerovatno opilo. Sljedeće čega se sjećam je da sam se probudio u nekoj kući i ugledao S. M.”, ispričao je Ramiz.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: